temptation drama

Ai: Stefano erkent zijn giga misstap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy KohAi: Stefano erkent zijn giga misstap
RTL

Nog een paar uurtjes en dan was er niks aan het handje geweest tussen Stefano en Gelina. Toch werd het Stefano allemaal een beetje te heet en kon hij het begeerlijke lijf van verleidster Zwanetta niet weerstaan. En daar heeft de mooiboy nu spijt van.

“Mijn acties waren niet acceptabel"

© Instagram Stefano

Fans van Temptation Island VIPS zien in de afgelopen aflevering hoe Stefano zijn Zwaantje eens lekker verwend. En dat terwijl zijn vriendin op slechts een paar kilometer afstand de minuten aan het aftellen is. Pijnlijk!

Ook de man in kwestie weet dat hij niet echt classy bezig is geweest. Op Instagram post hij daarom een berichtje waarin blijkt dat hij weet dat hij fout zat. “Ik weet dat je antwoorden wil”, begint hij zijn excuses. “Mijn acties waren niet acceptabel.” 

De gespierde jongen weet dus dat hij van goeden huize moet komen en het goed te maken. Desalniettemin ziet hij zijn misstap niet als een donkere bladzijde, maar als een leermoment. Zo plaatst hij op social media: “Er komt een storm aan wat ik gebruikte als levensles.” Ik denk dat we wel kunnen raden wat, of beter gezegd wie, die storm is… 

Of Gelina de actie van haar lover vergeet en of de twee nog altijd samen zijn zie je elke donderdag bij Videoland.

Lees meer over
Tv-programma