zakdoekje erbij?

Verloofde Roxeanne Hazes emotioneel over vaderschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram RoxeanneVerloofde Roxeanne Hazes emotioneel over vaderschap
RTL

Kersverse papa Erik Zwennes maakt na een maandje vaderschap de balans op. En hoewel het soms even bikkelen is, wil hij het voor geen goud missen!

"Dat je nóg meer van iemand kan houden dan je al deed. Zo overweldigend, zo mooi"

© RTL Boulevard

Het kleine mannetje van Rox en haar verloofde is inmiddels dik een maandje oud. Daarom blikt de nieuwbakken vader terug op de eerste weken met het kleine hummeltje. En voor de eerste keer het vaderschap ervaren is niet niets, dat weet nu ook Erik. Hij heeft het er dan ook best moeilijk mee, maar het liefje van de zangeres gaat met stappen vooruit!

Onder een zoet kiekje van Fender en zijn grote liefde post Erik dat hij pas na een maand enigszins het gevoel heeft grip te krijgen op wat hij probeert te doen met de kleine. Maar gelukkig staat Erik er niet alleen voor. Samen met zijn Rox bikkelt hij er doorheen. 

De twee tortelduifjes zijn dan ook tot over hun oren verliefd op elkaar én hun lieve man. Erik is dan ook dolgelukkig met zijn gezin. “Dat je nóg meer van iemand kan houden dan je al deed. Zo overweldigend, zo mooi. En wat doe je het geweldig goed mama”, schrijft hij liefkozend over zijn groeiende familie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Roxeanne Hazes