don't hate the player

Ouch! Het meest awkward kampvuur uit Temptation Island ooit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandOuch! Het meest awkward kampvuur uit Temptation Island ooit
RTL

Deze week is het dan eindelijk tijd voor het langverwachte laatste kampvuur van Temptation Island VIPS. En dat werd ongemakkelijk, heel ongemakkelijk.

"100%! Er is niks tussen mij en Zwanetta gebeurd"

Tijdens het laatste kampvuur zien de liefjes Gelina en Stefano elkaar eindelijk terug. Gelina hield het vol, maar Stefano kon het niet laten om van twee walletjes te eten. Vorige week was al duidelijk te horen dat Stefano seks had met verleidster Zwanetta. Toch doet het liefje (of ex-liefje) van Gelina alsof er helemaal niks gebeurd is.

Zijn Temptation-Stefano en Gelina gewoon nog samen?
Lees ook

Zijn Temptation-Stefano en Gelina gewoon nog samen?

Gelina vraagt wat er is gebeurd en waarom zij ’s ochtends vuurwerk te zien kreeg. Stefano geeft niet toe dat hij de lakens heeft gedeeld met Zwaantje: “Ik denk dat wat er nu is gebeurd bij Temptation: ik ben heel veel met Zwanetta omgegaan. Ik heb haar beter leren kennen op een bepaalde manier.” Wat die manier dan is, laat Stefano in het midden. “Ik heb niet met haar in een bed geslapen of wat dan ook en dat ga je ook gewoon zien. Dat is puur uit respect naar jou toe.”

Stefano ontkent zelfs dat hij en Zwaantje hebben gekust, iets wat Zwanetta kort daarvoor nog aan Gelina vertelde. Stefano graaft een steeds dieper gat voor zichzelf. Kaj en Yolanthe proberen hem er voorzichtig uit te trekken en vragen tot drie keer toe of Stefano écht niets te vertellen heeft. Maar de jongen houdt vol: “100%! Er is niks tussen mij en Zwanetta gebeurd.”

Dan geeft hij toch voorzichtig toe: “We hebben wel aan elkaar gezeten en zo en het kan zijn dat we wel contact hebben gehad. Er is wel een kus geweest.” Gelina breekt en vraagt of hij seks heeft gehad, maar Stefano zegt resoluut nee. Plotseling kondigen Yolanthe en Kaj aan dat er een geluidsfragment is voor Gelina. Stefano weet niet waar hij moet kijken, awkward! Tijdens het fragment horen we Stefano en de verleidster tekeer gaan. Ouch! Die arme Gelina breekt verder.

Is dit het einde van Stefano en Gelina? Nog een week wachten en dan weten we eindelijk hoe het gaat met de koppels nu ze terug zijn in Nederland. Elke donderdag een nieuwe aflevering bij Videoland.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tv-programma