ster allures

Ariana Grande op handen gedragen in nieuwe Carpool Karaoke

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube The Late Late Show with James CordenAriana Grande op handen gedragen in nieuwe Carpool Karaoke
RTL

Een nieuwe celeb stapt bij komiek James Corden in de auto voor een onvergetelijk ritje Carpool Karaoke. Deze keer is het de beurt aan superster Ariana Grande!

James en Ariana hebben de tijd van hun leven tijdens een legendarisch rondje door Los Angeles. De twee zingen de longen uit hun lijf tijdens de grootste hit van de superster en Ariana kan het niet laten om ook nog even haar bekende Céline Dion-imitatie erin te gooien. Tot grote vreugde van de presentator. 

James Corden en Ariana Grande in geweldige versie Titanic
Lees ook

James Corden en Ariana Grande in geweldige versie Titanic

Hoewel de twee de grootste lol hebben, zit James wel iets dwars. Hij heeft namelijk ergens gehoord dat de poplegende nergens heen hoeft te lopen, maar altijd gedragen wordt. De grootste onzin volgens Ariana! Ze is inderdaad één keer gedragen, maar dat was enkel omdat haar voeten aan het bloeden waren vanwege en slechte schoenkeuze.

Toch laat de komiek het er niet bij zitten en staat hij erop dat ze vanaf nu alleen nog meer gedragen wordt, zoals een echte superster beaamt. Hij kan het dan ook niet laten om de getalenteerde zangers op zijn rug te nemen als ze een pitstop maken bij Starbucks. Ariana staat haar mannetje en reageert hier hi-la-risch op!

Bekijk de geweldige video hier:

Lees meer over
Ariana GrandeJames Corden