boem boem dingen

Kindje voor Gert Verhulst meer dan welkom

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKindje voor Gert Verhulst meer dan welkom
RTL

Gert Verhulst steekt de liefde voor zijn tien jaar jongere vriendin Ellen niet onder stoelen of banken. De tortelduifjes denken zelfs na over een liefdesbaby! Dat zegt de Studio 100-baas in een interview met het Belgische blad Dag Allemaal.

"Als zij die kinderwens zou koesteren, dan zeg ik er ook geen nee tegen”

Het najaar van de Vlaamse zender VIER staat volledig in het teken van Gert Verhulst. Zo neemt hij Gert Late Night weer voor zijn rekening, maar ook presenteert hij de klassieker Dancing With The Stars. De ondernemer heeft dus een drukke tijd voor de boeg, maar toch wil de vrolijke BV’er er nóg een schepje bovenop doen. Hij wil papa worden!

Over en uit tussen K3's Marthe en zoon Gert Verhulst
Lees ook

Over en uit tussen K3's Marthe en zoon Gert Verhulst

De man achter het succes van K3 is al tien jaar smoorverliefd op zijn Ellen. Echter is het powerkoppel nog niet getrouwd. “Ik ben niet tégen”, zegt hij in het interview. “Maar ik weet niet of het m’n leven veel leuker zou maken dan het nu is.” Hoewel Ellen voorlopig dus nog even haar eigen achternaam blijft gebruiken, denken de twee wel aan een liefdesbaby. “Ik ben nu vijftig. En ja, Ellen is een stuk jonger. Als zij die kinderwens zou koesteren, dan zeg ik er ook geen nee tegen”, biecht hij op. “Als het zou gebeuren, is dat kindje meer dan welkom in ons gezin.”

Lees meer over
Gert Verhulst