beste beentje voor

Holly Mae Brood en Soy Kroon geven alles in Dance Dance Dance

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Dance Dance DanceHolly Mae Brood en Soy Kroon geven alles in Dance Dance Dance
RTL

Ook dit tv-seizoen werkt een aantal BN’ers zich weer flink in het zweet tijdens Dance Dance Dance. De uitverkoren koppels gaan met elkaar de strijd aan op de dansvloer en hebben maar één doel voor ogen: Dance Dance Dance winnen. Ook Holly Mae Brood en haar vriendje Soy Kroon gaan voor de winst.

“We hebben zo hard gewerkt aan dit nummer”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sterren halen hun dansschoenen uit de kast voor Dance Dance Dance
Lees ook

Sterren halen hun dansschoenen uit de kast voor Dance Dance Dance

Het acteurs-koppel geeft de volle 100% tijdens hun optreden van Solo Dance. De studio gaat volledig uit zijn plaat en iedereen is razend enthousiast over de performance van de tortelduifjes.

Toch zijn er ook nog een paar vragen. Want hoe noemt Holly haar vriendje nu... spruitje?! De zaal komt niet meer bij als de actrice de zoete bijnaam van haar vriendje wereldkundig maakt. En vanaf dat moment gaat de knappe acteur door het leven als spruitje! Gelukkig kan Soy er zelf wel om lachen. En dat is maar goed ook, want de geinige bijnaam is hij voorlopig nog niet kwijt.

Maar niet alleen de snoezige bijnaam valt in de smaak, ook het optreden wordt goed ontvangen. De jury pakt dan ook flink uit met de punten, iets wat het knappe stel amper kan bevatten. “Hoezo?”, klinkt het verbaasd uit de mond van Holly als Dan hen een 9 geeft. “We hebben zo hard gewerkt aan dit nummer”, spreekt vriendlief Soy buitenadem.

Ook balletdanseres Igone de Jongh is gek op de twee en kan niet wachten tot het volgende optreden. Timor geeft het verliefde stel een 8,5 en de bemoedigende tekst: “Ik denk dat iedereen thuis die niet van spruitjes houdt, nu ongelofelijk veel van spruitjes houdt!"

Naast het powerkoppel schitteren ook Bridget Maasland met Jelle de Jong, Britt Scholte en Urvin Monte, Marlayne Sahupala en Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen en London Loy in de show. Bekijk de eerste show hier.

Dance Dance Dance is elke zaterdag rond de klok van 8 te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
Soy KroonHolly Mae BroodDance Dance Dance