superfan

Vriendin vader OG3NE reageert op alle ophef

Door RTL Boulevard/Privé··Aangepast:
© Instagram Rick VolVriendin vader OG3NE reageert op alle ophef
RTL

De nieuwe relatie van de vader van OG3NE heeft heel wat stof doen opwaaien. Er kwam veel kritiek op de relatie tussen de 55-jarige Rick Vol en zijn 20-jarige liefje Janine Aarts. Nu reageert Janine op de hele kwestie in de nieuwe Privé.

"Iedereen in mijn familie is blij voor mij"

Janine laat weten dat zij van haar omgeving geen negatieve opmerkingen heeft ontvangen, zelfs niet van haar ouders. "Iedereen in mijn familie is blij voor mij", aldus het liefje van vader Rick. Toch ontving de blondine wel kritiek van buitenaf. Zo werd op social media geschreven dat zij een groupie is. "Ik ben beslist geen groupie en al helemaal geen stalker", vervolgt Janine in de Privé. 

Vader OG3NE geschrokken van negatieve reacties op relatie
Lees ook

Vader OG3NE geschrokken van negatieve reacties op relatie

Een stalker is Janine dan misschien niet, de blondine is wél fan van de meiden van OG3NE. Zo leerde zij Lisa, Amy en Shelley al eerder kennen tijdens een speciale fandag. Sinds haar relatie met Rick, gaat ze veel om met haar 'stiefdochters'.

"Ik kan goed opschieten met de meiden en ga geregeld bij ze langs om samen te eten", aldus een verliefde Janine, "ze zijn vooral heel blij dat Rick weer een smile op zijn gezicht heeft na het overlijden van Isolde."