doe maar duur

Kleding van de prinsesjes die ze voor een prikkie hebben gescoord

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RVD / Albert NieboerKleding van de prinsesjes die ze voor een prikkie hebben gescoord
RTL

We kennen allemaal het sprookje van de prinses op de erwt, toch zijn onze prinsesjes een stuk minder verwend. Kijk maar eens naar de kleding die zij dragen. De royals kiezen soms zelfs voor een simpel H&M-etje. Deze kleding kun jij ook voor een prikkie scoren.

Eerder dit jaar gingen de meiden met hun ouders op de foto voor het 5-jarig jubileum van Willem-Alexander als koning. Modejournalisten merkten al snel op dat Amalia's Top bij de H&M vandaan kwam. Ariane koos juist voor de Zara. De blouse die Alexia droeg op de foto was ook niet heel erg duur. Deze is namelijk van mama Máxima.

© Erwin Olaf / RVD
© H&M/ZARA

Prinses Ariane droeg tijdens de fotoshoot ter gelegenheid van haar vaders vijf jaar op de troon een blauw kanten jurkje van het merk La Dress. Deze jurk komt uit de collectie La Dress Girls en kost slechts €99.

© RVD - Erwin Olaf / La Dress

In 2017 stal prinses Amalia de show in een lichtgele jas die haar fantastisch stond. Later bleek dat deze mantel bij de Zara werd verkocht voor slechts €99,95. Zo kan dus iedereen erbij lopen als prinses.

© ANP/ZARA

De prinsesjes kiezen wel vaker voor Zara. Nadat prinses Alexia dit witte jurkje droeg tijdens Koningsdag 2016, was er een ware run op de jurk. Met een prijskaartje van slechts €27,95 kon iedereen een koninklijk kleedje kopen.

© ANP/ZARA

Tijdens het fotomoment van de Oranjes afgelopen zomer droeg Amalia een prachtige bloemenjurk. De jurk kwam bij de Sissy-Boy vandaan en kostte slechts €79,99. 

© RVD / Albert Nieboer / Sissy-Boy

De meiden hebben het zeker niet van een vreemde. Hun moeder Máxima wordt ook regelmatig gespot in outfits die jij en ik ook zouden kunnen aanschaffen. De site Modekoningin Máxima kwam erachter dat dit oranje pak ook gewoon bij de Zara vandaan kwam.

© ANP
Lees meer over
Prinses AmaliaPrinses AlexiaPrinses Ariane