Cheese

Twan Huys reageert op ontbreken kaasstengels bij RTL Late Night

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© RTLTwan Huys reageert op ontbreken kaasstengels bij RTL Late Night
RTL

Veel mensen waren maandag teleurgesteld over het ontbreken van kaasstengels op tafel bij de eerste uitzending van het nieuwe RTL Late Night. Dat liet presentator Twan Huys zich geen twee keer zeggen.

Bij de vooraankondiging van het programma stonden gisteravond honderden kaasstengels op tafel. Die waren overigens ook weer verdwenen toen de uitzending begon.

#TeamKaasstengels

Het programma had eerder op de dag al gehint op de ludieke actie door een foto te plaatsen van een winkelmandje vol met kaasstengels. De redactie introduceerde bij een foto van de tafel vol snacks zelfs een nieuwe hashtag: #TeamKaasstengels.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Twan Huys had maandag zijn eerste uitzending. Met de oud-Nieuwsuur-presentator wil RTL een scherpe, urgentere toon aanslaan.

Nieuwe elementen

Huys wil dat RTL Late Night meer aanhaakt bij het gesprek van de dag. Het programma heeft daarom twee nieuwe elementen. Zo gaat Lex Uiting (ex-BNNVARA) dagelijks 'op geheel eigen wijze ‘t land in om filmpjes te maken voor RTL Late Night met Twan Huys!'

Het logo van RTL Late Night heeft een nieuw jasje gekregen. Het paarse beeldmerk is voor het nieuwe tv-seizoen omgetoverd tot een vierkant oranje logo. Het liveprogramma komt niet meer uit hotel Schiller, maar vanuit De Hallen in Amsterdam. Het nieuwe decor heeft volgens Huys veel weg van een New Yorkse loft.

RTL Late Night: waar zijn de kaasstengels?
Lees ook

RTL Late Night: waar zijn de kaasstengels?