volle boerderij

Een nieuwe boeren baby voor Bertie?

Door Prive/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPEen nieuwe boeren baby voor Bertie?
RTL

Boerin Bertie denkt er niet aan om kinderen met haar grote liefde Rosita Brouwer te nemen. Zo vertelt ze aan de Privé.

"We hebben er al 4!"

Het stel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw in 2014. Destijds besloot Bertie niet door te gaan met Rosita en koos ze uiteindelijk voor Esther. Pas drie jaar later sloeg de vonk helemaal over.

Bertie vertelt dat zij en Rosita druk bezig zijn met het plannen van een huwelijk. "Het streven is om volgend jaar met Roos te trouwen. Ik hoop dat het lukt." Klein detail is wel dat Bertie nog geen aanzoek heeft gedaan. "Nee nog niet, dat moet nog even gebeuren." 

Kamperende Bertie en JayJay weggestuurd door politie
Lees ook

Kamperende Bertie en JayJay weggestuurd door politie

Volgens Bertie hoeft ze niet perse kinderen met Rosita. "Als we een paar jaar jonger waren geweest, was het misschien een ander verhaal. Ik ben inmiddels 44 en zie mezelf niet meer met een baby". Toch is het altijd druk in Huize Steur: "We hebben er al 4!" 

Manouschka, een voormalige liefde van Bertie, had namelijk al twee kinderen uit een eerdere relatie. "Die heb ik destijds geadopteerd, het zijn dus echt mijn dochters." Ook Rosita heeft al twee kinderen. "Ik ben eigenlijk opnieuw begonnen met twee jonge kinderen. Eén van 7 en één van 10". Volgens haar is het dan ook echt druk. "Als iedereen bij elkaar is, hebben we echt een full house" 

Lees meer over
Bertie Steur