Veel media aandacht

Rechtzaak Boef verplaatst

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRechtzaak Boef verplaatst
RTL

Rapper Boef staat volgende week toch niet voor de rechter. De belangstelling van de pers voor de zaak is zo groot, dat de rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft besloten de zitting te verplaatsen van Tilburg naar Breda. Dat bevestigt een woordvoerder naar aanleiding van berichtgeving van Omroep Brabant. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.

"Een nieuwe datum is nog niet bekend." 

De advocaat van Boef, Khalid Kasem, bevestigd de berichtgeving: "Het klopt inderdaad dat de zaak om die reden is verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend." 

 

Rapper Boef voor de rechter vanwege roekeloos rijgedrag
Lees ook

Rapper Boef voor de rechter vanwege roekeloos rijgedrag

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, moet zich bij de rechter verantwoorden voor drie flinke snelheidsovertredingen. Zo racete hij door Tilburg in een BMW en reed hij in een Audi 300 kilometer per uur op de snelweg. Boef legde zijn dollemansritten vast op camera, de filmpjes werden op YouTube en Dumpert massaal bekeken.

Boef kwam al vaker in aanraking met justitie. Zo kreeg hij vorig jaar mei een taakstraf nadat hij een politieauto had vernield. Destijds zei de in Frankrijk geboren populaire rapper dat hij zijn leven had gebeterd.

Lees meer over
BoefOpenbaar Ministerie