zak vol

Het zonnetje schijnt weer voor Gordon

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL BoulevardHet zonnetje schijnt weer voor Gordon
RTL

Feest voor Gordon’s Blushing, want zijn koffie is vanaf maandag te koop in de winkel! Het was een emotioneel jaar voor hem op persoonlijk vlak, maar met een bakkie pleur ziet hij het allemaal weer zonnig in en komt er een droom voor hem uit.

“Het is wel fijn als er dan weer positieve invloeden zijn"

Gordon neemt afscheid van Queen of Soul Aretha Franklin
Lees ook

Gordon neemt afscheid van Queen of Soul Aretha Franklin

“Het is überhaupt een heel bizar verhaal”, vertelt de entertainer achter de desk bij RTL Boulevard. “De afgelopen vier jaar, ik die als ondernemer een eigen koffiezaak start. Dat zijn er inmiddels drie geworden en daar komt straks een vierde bij. Dan ga je besluiten om je koffie te exporteren omdat mensen daar heel enthousiast over zijn. Dat is gewoon…”, zegt hij met een mond vol tanden. 

Hij is dan ook apetrots op zijn onderneming en kan eigenlijk nog steeds niet bevatten dat zijn droom nu werkelijkheid is geworden. “Het is gewoon heel raar”, zegt hij hierover.

Ook laat hij zich uit over zijn bewogen jaar, iets wat niet zomaar met een kop koffie over is. “Het is wel fijn als er dan weer positieve invloeden zijn. Ik heb het best wel als heel, heel vervelend ervaren dat mijn privéleven zo op straat kwam te liggen.” Maar dat is allemaal verleden tijd en inmiddels schijnt het zonnetje weer en groeit de koffie volop!

Vanaf aanstaande maandag is de trots van Gordon te koop in de Nederlandse supermarkten.

Lees meer over
Gordon