schande

Roxeanne Hazes pakt alle haters terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes pakt alle haters terug
RTL

Roxeanne Hazes dacht maandag een leuke foto te plaatsen met haar lieve Fender in bad, maar in de comments verzamelden zich binnen no time de haters. Het zou namelijk allemaal véél te naakt zijn voor Instagram.

"Die had ik even niet zien aankomen"

Op de foto van maandag is de super schattige Fender te zien terwijl 'ie geniet van een warm bad met zijn mama. Toch schoot de foto bij veel volgers van Rox in het verkeerde keelgat. Zo komen er reacties binnen als "Duidelijk vraag om aandacht. Draait deze foto om je zoon of om jou?" en "Alles voor de likes". 

Gelukkig zijn er ook nog genoeg fans van de zangeres en haar kleintje. "Sjonge jonge jonge...wat zijn we toch weer lekker preuts allemaal", post Sandra en Michelle zegt: "Prachtige foto wat een blij mannetje en als je een mooie vrouw bent en een mooie mama mag je dat laten zien."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verloofde Roxeanne Hazes is er helemaal klaar mee
Lees ook

Verloofde Roxeanne Hazes is er helemaal klaar mee

Toch laat Rox in een nieuwe post weten wel enorm geschrokken te zijn van alle haatreacties. "Die had ik even niet aan zien komen", post ze bij een nieuwe intieme foto met haar kleine. "Ophef over een vrolijk moment met mijn zoon in bad. Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd. Jammer dat hier toch nog zo moeilijk over gedaan wordt."

De trotse moeder pakt iedereen terug met de nieuwe foto en volgende tekst: "En voor hen die moeite hebben om dat onderscheid te maken, hier een foto van een 10 minuten oude Fender, driftig drinkend uit mijn borst. Ik vind het een prachtige foto, net zoals ik mijn kind prachtig vind!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Roxeanne Hazes