eerste reactie

Trotse Glennis Grace wil nu op tournee door Amerika

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Trotse Glennis Grace wil nu op tournee door Amerika
RTL

Hoewel ze de finale niet won, is Glennis Grace toch trots op zichzelf. Onze verslaggever Aran Bade sprak Glennis kort na de finale.

"Eerst lekker naar huis. Ik wil eerst boerenkool eten"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glennis Grace heeft dan wel niet gewonnen, ze gaat toch verder haar American dream achterna. "We zijn echt een eind op weg nu om hier iets te gaan doen in Amerika", laat de zangeres weten. "Ik ben heel erg blij." 

Helaas, Glennis Grace grijpt naast winst in AGT
Lees ook

Helaas, Glennis Grace grijpt naast winst in AGT

Op de vraag of er een tournee door de Verenigde Staten komt, antwoordt ze glunderend: "Ja, ik denk het wel." Toch is het voor de zangeres nu eerst tijd om terug te gaan naar Amsterdam. Daar wachten namelijk andere plannen. "Eerst lekker naar huis. Ik wil eerst boerenkool eten. Ik heb er echt zin in!"

Effe geflikt

Ook RTL Nieuws verslaggever Erik Mouthaan sprak Glennis. Ze is trots op wat ze heeft geflikt. "Voor mezelf heb ik het gevoel: ik heb het toch maar effe geflikt. Ik ben best wel trots op mezelf."

Glennis is ook blij met de aandacht die ze kreeg voor haar optredens in de talentenshow. "Ik heb zo mijn best gedaan om iets moois neer te zetten en dat zag ik ook aan de reacties in Nederland en overal."

De Amsterdamse zal het nu weer druk gaan krijgen met optredens in de Verenigde Staten en daarbuiten. "Nu zijn er echt wel vragen van het publiek wanneer ik ga toeren en niet alleen in Amerika. Dat vind ik zó vet!"

Lees meer over
Glennis Grace