aftellen

Laura Ponticorvo moet nog lang wachten op huwelijksreis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Laura Ponticorvo moet nog lang wachten op huwelijksreis
RTL

Laura Ponticorvo stapte op 10 september in het huwelijksbootje met haar liefje Ryan Rijger. De grote dag vond plaats in het romantische Italië, toch laat de huwelijksreis nog even op zich wachten.

"We zijn nog een beetje aan het puzzelen"

Droom weg bij de prachtige trouwerij van Laura Ponticorvo
Lees ook

Droom weg bij de prachtige trouwerij van Laura Ponticorvo

Laura en Ryan trouwden in Italië en gingen daarna romantisch met zijn tweeën naar Venetië. Volgens Laura was het fijn om zo even lekker tot rust te komen. Toch komt er ook nog een échte huwelijksreis. Die laat alleen nog wel even op zich wachten. 

"Onze honeymoon vindt plaats in januari", aldus de kersverse vrouw van Ryan. De twee tortelduifjes weten nog niet waar ze naar toe gaan. "We zijn nog een beetje aan het puzzelen, maar het is ergens richting Amerika of Zuid-Amerika", vertelt Ryan. "Een hele rondreis willen we gaan maken," vult een stralende Laura aan.

Laura en Ryan© Eppel Wedding Photography
Laura en Ryan

De twee zijn nog steeds aan het nagenieten van hun grote dag. "Het is echt een sprookje", aldus Ryan. "Ja, het is een droom", voegt Laura daaraan toe. "We kunnen het eigenlijk nog steeds niet geloven."

Volgens Laura was werkelijk alles perfect. "De locatie, het weer, de blijheid van de mensen, de emoties, het eten. Echt een droom."

Lees meer over
Laura Ponticorvo