emotioneel

Beau van Erven Dorens ontroert met nieuw programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau van Erven Dorens ontroert met nieuw programma
RTL

Voor een nieuw televisieprogramma maakt Beau van Erven Dorens de reis van zijn leven naar de Noorse Lysefjord. Dat doet hij niet alleen, maar samen met zeven veteranen.

"Middels onze reis gaan werken aan herstel om weer vol in het leven te staan"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau van Erven Dorens kreeg kogelbrief
Lees ook

Beau van Erven Dorens kreeg kogelbrief

Beau wil in zijn nieuwe programma de veteranen de kans geven "de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan". 

Eén van de reizigers, Arie van Ingen, geeft alvast een tipje van de ijsberg op zijn Facebook. "We gaan namelijk vanaf maandag a.s. een reis maken met 7 veteranen met PTSS", schrijft hij. "Stuk voor stuk prachtige mannen en vrouwen die te kampen hebben de gevolgen van traumatische ervaring(en) en middels onze reis gaan werken aan herstel om weer vol in het leven te staan." 

Arie laat weten dat ze aanstaande maandag beginnen met de opnames. Medio 2019 worden de acht afleveringen uitgezonden bij RTL 4.

Het gezicht van RTL Boulevard maakte eerder al de indrukwekkende reeks Beau Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Ook dit programma belooft weer een emotionele rollercoaster te worden.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens