bizar

Finalist America's Got Talent opgepakt voor huiselijk geweld

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFinalist America's Got Talent opgepakt voor huiselijk geweld
RTL

De Amerikaanse zanger Michael Ketterer, die afgelopen woensdag als vijfde eindigde in America's Got Talent, is een dag na de finale in aanraking gekomen met de politie. Hij werd volgens TMZ opgepakt voor huiselijk geweld.

Politiebronnen zeggen dat Michael Ketterer ruzie kreeg met zijn vrouw en dat hij haar mogelijk heeft geslagen. Agenten troffen haar zonder verwondingen aan, al had ze wel een zichtbare rode vlek op haar lichaam.

Glennis Grace is weer in 't land
Lees ook

Glennis Grace is weer in 't land

De arrestatie was volgens Michael een "misverstand". Hij geeft tegen TMZ toe dat hij ruzie had en dat de politie is gebeld maar dat zijn vrouw geen aanklacht heeft ingediend. De zanger werd desondanks toch opgepakt. Hij werd later weer op borgtocht vrijgelaten, voor ruim 50.000 dollar. 

De politie laat aan TMZ weten dat de zaak wordt afgezwakt tot een licht misdrijf, omdat de verwonding van zijn vrouw niet ernstig zijn.  

Michael was een van de concurrenten van de Nederlandse zangeres Glennis Grace in de finale van America's Got Talent. Michael viel vooral op door zijn prachtige verhaal als vader van meerdere pleegkinderen die hij samen met zijn vrouw uit weeshuizen haalden om groot te brengen. 

Bij zijn auditie kreeg hij een 'golden buzzer', wat ervoor zorgde dat 'ie een aantal rondes mocht overslaan. 

Lees meer over
America's Got Talent