beste presentator

Beau, Humberto en Johnny dingen mee naar Televizier-Ster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau, Humberto en Johnny dingen mee naar Televizier-Ster
RTL

Beau van Erven Dorens, Humberto Tan en Johnny de Mol zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator. Dat werd zojuist bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Het is voor alledrie de heren niet de eerste keer dat ze genomineerd zijn voor de prestigieuze televisieprijs. Beau van Erven Dorens was vorig jaar zelfs nog genomineerd. Toch is hij de enige die het beeldje nog niet op de schoorsteenmantel heeft staan. Humberto en Johnny namen allebei de Zilveren Televizier-Ster Presentator maar liefst twee keer mee naar huis.

De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster
Lees ook

De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster

Televizier Talent Award

Ook werden vanavond de genomineerden in de categorie Televizier Talent Award bekendgemaakt. Kaj Gorgels, Ellie Lust en Nienke Plas behoren tot de gelukkigen.

© ANP

Kaj presenteerde het afgelopen jaar onder andere SOS: Mijn vakantie is een hel en je ziet hem natuurlijk in onze Robinson Confessions bij RTL Boulevard. Ook Nienke is op vakantie geweest en zag je op RTL 5 in Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje. Ellie Lust ken je onder andere van haar eigen tv-programma Ellie op Patrouille. 

Op donderdag 11 oktober worden de Gouden Televizier-beeldjes weer uitgereikt. Op die avond zullen we zien wie volgens het Nederlandse publiek de beste presentatoren zijn. En als klap op de vuurpijl weten we dan ook wat het beste tv-programma van het afgelopen jaar was. 

Lees meer over
Beau van Erven DorensJohnny de MolHumberto TanKaj GorgelsEllie LustNienke Plas