Tot ziens, Meerdijk

Nieuwe GTST-leader: waar is Noud Alberts?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Otto van den Toorn/RTLNieuwe GTST-leader: waar is Noud Alberts?
RTL

Fans zijn geschrokken na het zien van de nieuwe leader van Goeden Tijden Slechte Tijden. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) is namelijk niet meer te zien in de nieuwe leader en dat zorgt natuurlijk voor de nodige vraagtekens.

Op de plaats waar Noud eerder te zien was, zien fans nu een nieuw gezicht. Namelijk die van Stephanie van Eer, bekend van haar rol als Shirley Benoit in SpangaS. Welke rol Stephanie in GTST gaat spelen, is nog niet bekend. Eerder dit jaar stopte ze met haar rol in SpangaS.

© ANP

Daarnaast is er nog een gezicht uit de nieuwe leader verdwenen. Het lijkt er sterk op dat de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez (Joey Ferre) binnenkort eveneens Meerdijk zal verlaten. Dat geeft de fans hoop, want grote kans dat Nina Sanders (Marly van der Velden) haar geheugen weer terugkrijgt en dus haar relatie met Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) oppakt.

Toch is er nog geen echte reden tot paniek. RTL laat weten dat de GTST leader tegenwoordig makkelijk aan te passen is op verhaallijnen. Een komst of vertrek van een karakter kan niet meteen geconcludeerd worden uit een versie van één leader.

De nieuwe leader zie je hier. Het is vooralsnog niet bekend of en wanneer deze nieuwe leader op televisie te zien zal zijn.

Lees meer over
Ruud FeltkampJoey FerreStephanie van EerGTST