aca-awesome

Rebel Wilson hint op Pitch Perfect 4

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rebelwilsonRebel Wilson hint op Pitch Perfect 4
RTL

Hold your horses: de kans is zéér aanwezig dat we binnenkort weer in een deuk liggen om de uitspraken van Fat Amy in een vierde deel van de succesvolle Pitch Perfect reeks. Op de Instagram van actrice Rebel Wilson zijn namelijk een aantal van de Bella's te zien terwijl ze vier vingers omhoog houden. Verdacht...

"Ik denk dat we het allemaal wel zien zitten"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Elizabeth Banks stopt met regie Pitch Perfect
Lees ook

Elizabeth Banks stopt met regie Pitch Perfect

Het kiekje showt haar co-sterren Anna Camp, Brittany Snow and Chrissie Fit terwijl de meiden vier vingers in de lucht steken. En om de geruchtenmolen nóg meer op gang te krijgen plaats de actrice ook nog eens vier hartjes onder het plaatje. 

Actrice Brittany Snow laat eerder al weten dat ze wel zin heeft in een vierde deel. "Ik denk dat we het allemaal wel zien zitten", biecht ze op tijdens een interview met Extra. "We hebben de tijd van ons leven tijdens het filmen. We hebben een aantal van onze beste vrienden gemaakt tijdens de reeks. Een deel van ons weet dat het hoofdstuk misschien gesloten is en dat is oké, maar we zijn nog steeds ontzettend close met elkaar, en we zullen ze blijven maken -als ze dat willen- tot het einde."

Lees meer over
Anna Kendrick