Mama Momo

Hartverscheurend afscheid voor Monica Geuze en haar dochter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeHartverscheurend afscheid voor Monica Geuze en haar dochter
RTL

Prille mama Monica Geuze smelt keer op keer weg bij het aanzien van haar pasgeboren dochtertje. Het doet haar warme moederhart dan ook onwijs veel pijn als ze de kleine Zara-Lizzy een dagje naar de crèche moet brengen.

"Nu voel ik mij zo schuldig"

Als haar kleine meid voor de eerste keer een dagje gaat wennen bij het kinderdagverblijf, wordt het de kersverse mama allemaal even te veel. "Ik had me zo voorgenomen om niet te gaan huilen, maar ze is zó lief", spreekt Monica in tranen tegen de camera. Maar Momo ziet in dat het hoogstnoodzakelijk is en vermant zich: "Nu voel ik mij zo schuldig, maar aan de andere kant moet ik ook oprecht weer beginnen met werken."

Monica Geuze en liefje Lars zetten couple tattoo
Lees ook

Monica Geuze en liefje Lars zetten couple tattoo

Bezig bijtje Monica heeft namelijk de afgelopen tijd niet stilgezeten en is druk met grootste plannen. En dan ze haar dochtertje niet de hele dag de nodige aandacht geven. Toch blijft het pijn doen aan haar hart: "Ik vind het zo zielig."

Je ziet het hier vanaf 1:46.

Toch zijn de tranen van de YouTube-ster voor niets, haar kleine prinsesje doet het namelijk mega goed tijdens haar proefdag. En om de trotste moeder helemaal gerust te stellen, krijgt ze ook nog eens een zoet kiekje toegestuurd waar haar dochtertje vredig ligt te slapen.

De twee maanden oude Zara-Lizzey is het eerste kindje voor de vlogster en haar liefje Lars Veldwijk. De voetballer heeft al wel een zoontje uit een eerdere relatie: Mason.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monica Geuze