waar is de mol

Rara: waar zijn Johnny en Anouk getrouwd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRara: waar zijn Johnny en Anouk getrouwd?
RTL

Gisteren kon RTL Boulevard al uit bronnen melden dat Johnny de Mol en zijn liefje Anouk van Schie elkaar het ja-woord hebben gegeven. De grote vraag bleef alleen: waar? Wij konden melden dat de tortelduifjes dat in Portugal deden, maar hint Johnny nu op een bruiloft nog verder weg van Nederland?

“Leuk om je te ontmoeten Diego. Ik ben verliefd op je land!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Johnny de Mol en lief Anouk van Schie vandaag getrouwd'
Lees ook

'Johnny de Mol en lief Anouk van Schie vandaag getrouwd'

Op Instagram post de kersverse bruidegom een zonnig kiekje vanuit het bruisende Buenos Aires. Op het plaatje poseert hij voor een muur met graffiti waarop voetballegende Diego Maradona te zien is. “Leuk om je te ontmoeten Diego. Ik ben verliefd op je land!”, post de De Mol-telg bij de foto. 

Eerder gingen de geruchten dat de tortelduifjes de feestelijke gelegenheid in het altijd prachtige Portugal zouden vieren. Hier heeft de familie jaren aan herinneringen en eigen huizen. RTL Boulevard-deskundige Aran Bade vertelde daar gisteren over in de show. 

Probeert Johnny ons met deze foto nu op een dwaalspoor te zetten? Iedereen kan tegenwoordig makkelijk vanuit bijvoorbeeld Nederland of Portugal een andere locatie aan zijn foto's toevoegen, zoals Buenos Aires. Of betekent dit dat ze echt in Argentinië getrouwd zijn in plaats van Portugal?

Houd RTL Boulevard in de gaten voor de laatste updates rondom de trouwerij van Johnny en zijn Anouk.

Lees meer over
Johnny de MolAnouk van Schie