Kapiteinde

Tony Junior reageert op veelbesproken Expeditie Robinson-vertrek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTony Junior reageert op veelbesproken Expeditie Robinson-vertrek
RTL

Gisterenavond zat menig Expeditie Robinson-fan vol verbijstering voor de televisie. Hoewel Tony Junior als team captain aan de absolute top stond, besloot hij toch om de handdoek in de ring te gooien.

"Ik moést wel stoppen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In RTL Boulevard licht Tony Junior toe waarom hij de keuze heeft gemaakt om het programma vroegtijdig te verlaten. "Ik ben hier aan begonnen om te winnen. Maar ik heb altijd gezegd: heimwee is mijn grootste vijand. En in combinatie met het gevoel dat ik niet meer voor honderd procent ervoor kon gaan, heb ik besloten om te luisteren naar mijn lichaam en mijn hart. Ik moést wel stoppen." 

Het liefje van Maan kreeg na zijn plotselinge vertrek een stortvloed aan kritiek over zich heen via sociale media. "Mensen onderschatten het echt. Ze beseffen niet hoe zwaar dat het is. De heimwee... dat kun je mensen gewoon niet uitleggen."

Het grootste WTF-moment in Expeditie Robinson tot nu toe
Lees ook

Het grootste WTF-moment in Expeditie Robinson tot nu toe

Tony voelt zich ook niet schuldig over het vertrek van zijn boezemvriend Donny. De Roelvink-telg moest ook het eiland verlaten, omdat Tony past zo last minute aangaf dat hij niet meer verder wilde gaan. Maar dat klopt niet helemaal volgens Toon. "Ik denk dat Donny het stiekem ook zo wilde, anders was hij wel gebleven. Hij had immers de keuze om te blijven. Dat deed hij niet. Dan weet je ook wel genoeg."

Donny erkent in RTL Boulevard dat hij niet rouwig was om zijn vertrek uit Expeditie Robinson. "Het viel heel zwaar op ons dak dat Tony ineens wegging, het was echt heel heftig. Hij had van de ene kant wel gelijk, ik had de keuze om te blijven. Maar wat je niet op beeld zag is dat ik het ook heel zwaar had. Ik ging door een heftige periode. Ik ben na Temptation Island VIPS heel snel doorgegaan naar Expeditie Robinson. Maar ik zat daar ook met gemengde gevoelens: mijn privéleven was toen behoorlijk warrig. Mijn relatie was best wel heftig op dat moment. Ik heb altijd gezegd: ik ga niet opgeven, ik ga tot het uiterste. Maar het moment dat ik eruit gestemd wordt, dan ga ik." 

Ben jij benieuwd wat Donny nog meer te vertellen heeft over zijn exit uit Expeditie Robinson? Check dan gauw Robinson Confessions waar de knapperd een boekje opendoet over zijn vertrek:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Donny RoelvinkTony Junior