de grens over

Chantal en Angela gaan hun American Dream achterna

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @angelagroothuizenChantal en Angela gaan hun American Dream achterna
RTL

Chantal Janzen heeft als presentatrice al jaren succes in Nederland en Duitsland, maar het lijkt erop dat de blondine het nu ook aan de andere kant van de oceaan gaat proberen. Chantal is namelijk samen met Angela Groothuizen gespot op een foto van het nieuwe Amerikaanse televisieprogramma The World's Best.

"Het is fantastisch om dat hier mee te maken"

Op Instagram deelt televisiezender CBS een foto van het nieuwe televisieprogramma dat wordt omschreven als een wereldwijde talentenjacht. De juryleden zijn Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill en het programma wordt gepresenteerd door James Corden, niet mis dus. Daarnaast werken er ook 50 experts van over de hele wereld mee aan het programma. Wij vogelden uit dat ook onze Chantal en Angela in de zaal zitten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zoontje Chantal Janzen weet zijn ouders te verbazen
Lees ook

Zoontje Chantal Janzen weet zijn ouders te verbazen

Zie je de dames niet zo snel zitten? Hier zie je ze duidelijk in beeld:

© Instagram @theworldsbestcbs

Chantal laat aan RTL Boulevard weten: "Daar kan ik niks over zeggen..." Toch kan de presentatrice wel een klein tipje van de sluier geven: "Het nieuws is dat het geen Nederlands programma is, maar een programma op de Amerikaanse televisie waar wij aan mee werken." Volgens de presentatrice kijken zij en Angela hun ogen uit in Los Angeles: "Het is fantastisch om dat hier mee te maken. Niet alleen als publiek, maar dat je daar aan mee mag werken."

Toch sluit de blondine af me een mysterieuze noot: "Ik bevestig niks..."

Chantal en Angela lieten eerder al op Instagram weten dat ze in Los Angeles zijn voor een nieuwe uitdaging, maar ze wilden nog niet zeggen wat hun Amerikaanse plannen waren. "Morgen hebben we nieuws", aldus Angela gisteren. 

Angela en Chantal dragen op de Instagram-foto hetzelfde als op de foto gemaakt in de Amerikaanse televisiestudio.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The World's Best zal pas in 2019 te zien zijn.

Lees meer over
Chantal JanzenAngela Groothuizen