stille hoop

Sylvie Meis ziet Rafael van der Vaart als haar grote liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSylvie Meis ziet Rafael van der Vaart als haar grote liefde
RTL

In de nieuwe Grazia doet Sylvie Meis een boekje open over haar liefdesleven. Zo vertelt ze dat ze ex-hubby Rafael van der Vaart nog altijd ziet als haar grote liefde, maar stiekem hoopt nóg een grote liefde te mogen ontmoeten in haar leven...

"Ik heb de hoop en het vertrouwen dat er een tweede grote liefde voor me is"

De 40-jarige Sylvie droomt nog altijd van de prins op het witte paard, zo legt ze uit in haar Grazia-column. "Heel eerlijk: mijn grote wens is om op een dag mijn grote liefde te vinden. Ik heb de hoop en het vertrouwen dat er een tweede grote liefde voor me is."

Rafael van der Vaart en Estavana beleven bijzonder moment
Lees ook

Rafael van der Vaart en Estavana beleven bijzonder moment

De presentatrice schrijft dat ze het een spannend idee vindt dat haar toekomstige hubby ergens rondloopt. "Ik ben een hopeloze romantic. We gaan elkaar op een dag ontmoeten, of het nou morgen is of over een half jaar. Tot die tijd ben ik wild and free and I love it."

Syl vertelt helemaal gek te worden van de paparazzi's die iedere scharrel bestempelen als haar nieuwe grote liefde. "Voordat ik zelf ook maar heb kunnen ontdekken wat voor vlees ik in de kuip heb, en ik misschien inmiddels ben afgehaakt, vraagt iedereen zich bij mijn date alweer af: is dit de ware?"

Toch hoopt Syl dat de ware jakob nog even op zich laat wachten. Op een relatie zit het ex-liefje van Raf namelijk momenteel niet te wachten. "Want dat betekent dat ik concessies moet doen. Al ga ik het niet uit de weg. Uiteindelijk komt het allemaal aan op timing. Ik ben zeer gecontroleerd in wat ik doe en waar ik open voor sta."

Lees meer over
Rafael van der VaartSylvie Meis