onderonsje

Bizar: Kanye West gaat los in het Witte Huis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBizar: Kanye West gaat los in het Witte Huis
RTL

Rapper Kanye West bracht vannacht een bezoekje aan het Witte Huis waar hij een onderonsje had met president Donald Trump. Hij verbaasde iedereen in de Oval Office door los te barsten in een niet te stuiten woordenstroom.

"Dat was behoorlijk indrukwekkend"

"Dat was behoorlijk indrukwekkend", zei een geamuseerde Trump toen Kanye na tien minuten was uitgepraat. "Het kwam uit mijn hart", zei de rapper. In zijn spontane speech verklaarde hij zijn bijzondere liefde voor het petje dat hij ook vandaag weer droeg, met Trumps slogan Make America Great Again. "Er gebeurde iets toen ik dit petje opzette. Ik voelde me Superman", zei hij.

'Bey en Jay helemaal klaar met oud-bffs Kim en Kanye'
Lees ook

'Bey en Jay helemaal klaar met oud-bffs Kim en Kanye'

Het bezoek van Kanye West aan het Witte Huis wordt hem in Hollywoodkringen niet in dank afgenomen. Verschillende sterren hebben gereageerd op de actie van de rapper.

Rapper T.I. richtte zich op Instagram tot zijn collega: "Eens was het een genoegen om met je te werken. Nu schaam ik me ervoor met je geassocieerd te worden." In zijn lange post noemde T.I. Kanye onder meer "verachtelijk, zwak en ongevoelig" en schrijft hij: "Als je goed luistert, kun je de tranen van je voorvaderen op de grond horen vallen."

Comedian Chelsea Handler twitterde: "Kanye ziet Trump als een vaderfiguur. Een keer raden wie Kanye niet als zoon ziet?". Chelsea Peretti noemde het bezoek van de rapper op Twitter "de hel op aarde". Andere beroemdheden namen het Trump kwalijk dat hij op het moment dat de VS wordt getroffen door orkaan Michael sterren ontvangt in het Witte Huis. "Net als je denkt dat we niet lager kunnen zinken, staat Kanye West in de Oval Office met verslaggevers te praten. Trouwens meneer Trump, er was een hele erge orkaan", aldus George Takei.

Lees meer over
Kanye WestDonald Trump