heftig

Dochtertje Monica Geuze in het ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeDochtertje Monica Geuze in het ziekenhuis
RTL

Verdrietig nieuws voor vlogger Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk. Het dochtertje van de twee blijkt in het ziekenhuis te liggen. Dat laat Lars zondagmiddag weten tijdens een wedstrijd tegen SC Cambuur.

"We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds"

Na een doelpunt reageerde Lars emotioneel en wenste de stadionspeaker hem sterkte. Wat blijkt? De kleine Zara-Lizzy van Lars en Monica ligt in het ziekenhuis. "Ze is gisteren opgenomen. Het is niet ernstig gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds", laat Lars achteraf weten aan RTV Rijnmond.

"Ik wil er niet te veel over zeggen. Ze is wel oké, maar ze ligt wel in het ziekenhuis", vervolgt een geëmotioneerde Lars. 

Monica Geuze en liefje Lars zetten couple tattoo
Lees ook

Monica Geuze en liefje Lars zetten couple tattoo

De manager van Monica Geuze laat aan RTL Boulevard weten: "Zara-Lizzy is gisteren in het ziekenhuis opgenomen, omdat ze te weinig dronk de dagen ervoor. De opname in het ziekenhuis is meer preventief om te zorgen dat Zara-Lizzy genoeg voeding binnenkrijgt."

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met de baby van de twee. "Vannacht heeft ze een goede nacht gehad en gelukkig goed gedronken. Monica en Lars waren geschrokken, maar ze waren er op tijd bij dus hebben goede hoop dat Zara-Lizzy er weer snel bovenop komt."

Monica zelf heeft online nog niks laten weten. Wel plaatste ze gisteren een schattige foto van Zara-Lizzy met de tekst "I love you" erbij. 

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk