Somewhere over the rainbow

Netflix-serie Élite nu al onder vuur

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NetflixNetflix-serie Élite nu al onder vuur
RTL

Terwijl veel kijkers vanaf de eerste minuut wild worden van de gloednieuwe serie, is niet iedereen fan. De gevoelens liggen ver uit elkaar, en dat heeft alles te maken met een sexy kiekje dat Netflix verspreidde via Instagram. Heb je Élite nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers!

Deze nieuwe Netflix-kerstfilm is all you want for christmas
Lees ook

Deze nieuwe Netflix-kerstfilm is all you want for christmas

De serie gaat harde onderwerpen zoals geloof en seksualiteit niet uit de weg. Iets wat Netflix al eerder onder de aandacht bracht met series als Orange is The New Black en 13 Reasons Why. Toch vallen nu veel Élite-kijkers over de romance tussen Omar en Ander, twee mannelijke personages uit de Spaanse serie. "Het enige wat ik wil is bij jou zijn", schrijft de streaming giant onder het hartverwarmende kiekje van de heren. Hierbij gebruiken ze de hastagh #omander, de gekozen naam waarmee fans de twee tortelduifjes 'shippen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En hoewel het romantische plaatje niet bewust geplaatst is om reacties uit te lokken, zou het internet niet compleet zijn zonder een aantal trollen die negativiteit verspreiden onder het goedbedoelde kiekje. Zo reageert iemand: "Ga van mijn Instagram. Niet iedere persoon op de wereld is homoseksueel."

Maar Netflix laat zich niet kennen en reageert op de haters met het meest geniale antwoord ever: "Sorry, je comment kon niet worden gelezen omdat hij omringd wordt door al deze prachtige regenbogen." Ha, take that haters!" 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.