griezelen & genieten

Shay Mitchell doet ons bibberen van angst in nieuwe horrorfilm

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal Sony Pictures IndiaShay Mitchell doet ons bibberen van angst in nieuwe horrorfilm
RTL

Na de bloedstollende Netflix-serie You en haar grote doorbraak als Emily Fields in de hitserie Pretty Little Liars, is Shay Mitchell nu te zien op het witte doek. De PLL-ster heeft een rol weten te bemachtigen in The Possession Of Hannah Grace. En de trailer geeft je instant kippenvel!

Vergeet Pretty Little Liars, na het zien van de zenuwslopende eerste beelden van The Possession Of Hannah Grace is het getreiter van 'A' kinderspel. In de gloednieuwe trailer zien we hoe Shay's personage, Megan, te werk gaat in een mortuarium terwijl ze probeert te dealen met serieuze trauma's uit haar verleden. Niet alleen weet haar mysterieuze geschiedenis haar in te halen, óók komt ze erachter dat één van de lichamen niet echt dood is. En dan begint het...

Cara Delevingne in vuur en vlam door PLL-ster
Lees ook

Cara Delevingne in vuur en vlam door PLL-ster

De film vertelt het verhaal van de jonge Hannah Grace, die helaas om het leven komt door exorcisme. Een demoon neemt haar lichaam over en terroriseert de wereld om zich heen vanuit het lichaam van de overleden Hannah.

Meer van The Possession Of Hannah Grace? Zet dan 29 november alvast in je agenda, dan draait de angstaanjagende film op het witte doek!

Lees meer over
Shay Mitchell