eilandraad

Dennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Martijn van Gelder/RTLDennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson
RTL

Dennis Weening stopt als presentator van Expeditie Robinson, dat laat RTL weten. Volgens de zender is de presentator druk met het opstarten van zijn eigen bedrijf en kan hij deze werkzaamheden niet combineren met Expeditie Robinson.

"We zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt"

RTL laat weten: "Dennis Weening heeft ons laten weten dat hij met de opstart van zijn eigen bedrijf bezig is en dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. Dit seizoen van Expeditie Robinson is dan ook zijn laatste en we zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt."

Neemt Art Rooijakkers het Expeditie-stokje over van Dennis Weening?
Lees ook

Neemt Art Rooijakkers het Expeditie-stokje over van Dennis Weening?

Opvallend genoeg vertelde Dennis gisteren op Radio 538 nog dat hij heel erg zou vinden te moeten stoppen als presentator van Expeditie Robinson. De presentator kreeg namelijk een onverwacht telefoontje van Coen en Sander met de vraag of Art het stokje over zou nemen. Hij ontkende in alle toonaarden, maar nu laat RTL toch weten dat Dennis Weenings laatste seizoen als presentator van het programma is aangebroken.

Of Art Dennis daadwerkelijk gaat vervangen, wil RTL nog geen uitspraken over doen. Wel zijn ze met hem in gesprek. "RTL is met meerdere presentatoren in gesprek over het nieuwe seizoen, waaronder inderdaad Art Rooijakkers. Hoe we de presentatie precies gaan invullen wordt na dit seizoen besloten", aldus RTL.

Lees meer over
Dennis WeeningExpeditie Robinson