Viva Hollandia

Weg uit Spanje: Michael van der Plas zoekt onderdak voor kids

Door RTL Boulevard/Privé··Aangepast:
© Instagram @michaelvanderplasWeg uit Spanje: Michael van der Plas zoekt onderdak voor kids
RTL

Michael van der Plas heeft zijn biezen gepakt. De zongebruinde realityster heeft zijn Spaanse feestcafé in Carihuela achter zich gelaten om een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Mike heeft echter één groot probleem: hij heeft nog geen dak boven zijn hoofd.

"Ik ben hier dakloos"

In weekblad Privé vertelt Michael van der Plas terug naar Nederland te zijn gekeerd om zijn zoontje Milano en dochtertje Angelina een stabiele thuisbasis te kunnen bieden. "Alles was oké in Spanje, tot er met Samantha van alles misging. Ze deed verschillende pogingen om uit het leven te stappen en toen heb ik moeten ingrijpen, voor mijn kinderen." De vader voelt het als zijn plicht om er te zijn voor de kids. "Als de moeder uitvalt, moet ik er staan."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En dus is Michael nu weer in ons koude kikkerlandje. Een onderkomen hebben de Van der Plasjes echter nog niet. "Ik ben hier dakloos. Het enige wat ik heb is mijn postadres. Dat is bij mijn zus thuis, waar we ook vaak slapen." Gelukkig kan de ex van Barbie bij zijn zus terecht om een nachtje te blijven. "Anders hadden we letterlijk op straat gestaan, maar ideaal is het niet." 

Michael zoekt tussendoor zijn heil bij andere vrienden of verblijft in een hotel. "Ik ben in gesprek met verschillende wooncoöperaties om te kijken of ze mij willen helpen. Je krijgt niet zo makkelijk een urgentieverklaring en die moet je hebben." Alle spullen van de familie staan momenteel opgeslagen in een loods. Michael rijdt steeds op en neer om spullen op te halen voor hem en de kids.

Ex Barbie terug naar Nederland voor kinderen
Lees ook

Ex Barbie terug naar Nederland voor kinderen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Michael hoopt samen met zijn vriendin Naomi en de kleine Angelina en Milano rust te vinden in hun nieuwe stulpje. "Ik hoop, na alle tegenslagen, dat we binnenkort van ons geluk mogen genieten. Daar zijn we aan toe."

Lees meer over
Michael van der Plas