undercover lover

Heeft rapper Boef soms een geheime liefde?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @boef072Heeft rapper Boef soms een geheime liefde?
RTL

Rapper Boef zou een nieuwe vlam hebben! De 25-jarige rapper post op Instagram Stories een kiekje met een mysterieuze dame en dat zorgt natuurlijk voor een storm aan geruchten.

"Me undercover

Boef met mysterieuze dame© Instagram @boef072
Boef met mysterieuze dame

Op Instagram Stories post rapper Boef een foto waarop hij poseert met een onbekende dame die hij krampachtig verborgen probeert te houden voor zijn volgers. "Me undercover lover", schrijft hij bij de foto. De fans zijn in rep en roer: heeft Boef soms een nieuwe liefde?

Ook ParraTV deelt de foto via Instagram. De rapper reageert met 'wie de fuck is dit nou weer' als comment op de veelbesproken post van ParraTV.

Boef reageert op geruchten© Instagram @parratv
Boef reageert op geruchten

Aan RTL Boulevard laat het management van Boef weten dat de post in ieder geval geen betrekking heeft op de nieuwe single van Boef, maar dat het gaat om een grapje van de rapper. Over een eventuele liefdesromance doet het management geen uitspraken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het toeval wil echter dat een voorbijganger Boef zojuist gespot heeft in Amsterdam met een mysterieuze dame aan zijn zijde. Op de exclusieve beelden is te zien hoe Sofiane Boussaadia - zoals Boef eigenlijk heet - de handtas draagt van de vrouw in kwestie. Zou hij dan tóch een nieuwe vriendin hebben?

Lees meer over
Boef