schaamteloos

Heftige ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHeftige ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak
RTL

In het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak bemiddelt de altijd adequate rechter Frank Visser tussen twee partijen die maar geen oplossing kunnen vinden in een zaak. Gisteravond is er wel een héél spraakmakende uitzending op de buis. De ruzie is zo heftig, dat je mond er van openvalt.

Ditmaal staat er een zeer gevoelige kwestie centraal in het tv-programma. De drie zussen Martine, Michelle en Solange verliezen in december 2017 hun moeder. Hoewel het contact tussen de drie al een tijd niet lekker is, wordt het na de dood van hun moeder nog heftiger. De reden? De erfenis.

Viktor Brand had slapeloze nacht na Mr. Frank Visser-ruzie
Lees ook

Viktor Brand had slapeloze nacht na Mr. Frank Visser-ruzie

Tweeling Martine en Michelle zijn ervan overtuigd dat hun jongere zusje kostbare stukken uit de nalatenschap heeft gestolen. De urn staat nog steeds bij de notaris, een treurige zaak. De beschuldigingen gaan van kwaad tot erger: “Je moet een monster zijn om dit zo te doen, een loeder. Solange heeft ons leven verziekt", aldus de tweeling.

Het jongere zusje Solange is degene die is aangewezen om alles te regelen na de dood van hun moeder, maar haar zussen vertrouwen haar voor geen meter. Solange ontvangt lelijke voicemails en sms'jes waarin staat: "We hoorden van mama dat het niet goed met je gaat en het mag nog veel slechter met je gaan, want dan verdien je." Of: "Ik wens je kanker toe."

De lieve Viktor Brand probeert nog te bemiddelen wanneer de zussen tegenover elkaar staan, maar ze zijn boos. Heel boos! In de rechtszaal worden vervolgens voicemails afgespeeld waar je je een hoedje van schrikt. Bekijk het schokkende fragment hieronder.