the story goes on

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen Fuller House te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jodiesweetinVanaf deze datum is het nieuwe seizoen Fuller House te zien
RTL

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar het vierde seizoen van Fuller House is nu dan eindelijk in aantocht! Vanaf 14 december zal de nieuwe reeks bij Netflix te zien zijn.

"Oh Mylanta! Seizoen 4 gaat in première"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De makers van Fuller House hebben via Instagram de datum bekendgemaakt waarop het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen. "Oh Mylanta! Seizoen 4 gaat in première", schrijven de makers bij een video waarin de castleden het nieuwe seizoen aankondigen. 

Full House-acteur John Stamos wil dolgraag kinderen
Lees ook

Full House-acteur John Stamos wil dolgraag kinderen

Fuller House is het vervolg op de razend populaire comedyserie Full House, dat liep van 1987 tot 1995. In de serie draait het om het wel en wee van DJ , haar zusje Stephanie en boezemvriendin Kimmy. Ook de kinderen van het vriendinnentrio spelen een belangrijke rol in het verhaal, evenals de mannen van de dames.

In de serie vertolken ook Full House-oudgedienden Jesse, Danny, Rebecca en Joey een kleine rol. Het enige personage dat niet te zien is in de reboot is Michelle, het jongste zusje van DJ en Stephanie. Mary-Kate en Ashley Olsen hebben het acteerleven namelijk vaarwel gezegd en weigeren dan ook - tot groot verdriet van de fans - een gastoptreden te verzorgen in Fuller House.