yes I do

Katja Schuurman bijt van zich af na kritiek trouwjurk

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman bijt van zich af na kritiek trouwjurk
RTL

In het programma Say Yes To The Dress zegt Katja Schuurman volmondig “ja ik wil” tegen haar perfecte bruidsjurk. Hoewel Katja zelf ondersteboven is van de jurk, krijgt de presentatrice een stortvloed aan kritiek. Katja reageert op alle commotie in Weekend.

"Ik trek hem gewoon aan, want ik vind hem prachtig"

Lang niet alle kijkers van het TLC-programma zijn het eens met de keuze van het RTL-gezicht. Veel vallen over de hoge split van de brunette, zo wordt de jurk zelfs ordinair genoemd. Katja zelf trekt zich er niets van aan. “Dat interesseert me dus echt helemaal niets. Ik trek hem gewoon aan, want ik vind hem prachtig”, laat ze weten aan Weekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja Schuurman gaat deze maand grote uitdaging aan
Lees ook

Katja Schuurman gaat deze maand grote uitdaging aan

In tegenstelling tot haar voorgangers Kim Kötter en Patrica Paay is Katja wél van plan het ja-woord te geven in haar droomjurk. “Ik kan met niet voorstellen dat ik een mooiere jurk ga vinden”, vertelt ze nog altijd verliefd.

Katja en haar Freek hebben hun zinnen gezet op een bruiloft begin volgend jaar. Voor dochter Sammie is sowieso een speciale rol weggelegd. “We hebben het nog niet helemaal uitgedacht, maar natuurlijk wordt zij ons bruidsmeisje.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Katja Schuurman