Celebration of Life

Fans en collega's eren leven Mac Miller

Door ANP/ RTL Boulevard··Aangepast:
© @ YoutubeFans en collega's eren leven Mac Miller
RTL

Zeven weken na de plotselinge dood van rapper Mac Miller hebben woensdag fans en collega-artiesten zijn leven gevierd tijdens een speciaal tributeconcert in de Amerikaanse stad Los Angeles. Onder anderen John Mayer, Ty Dolla $ign, Travis Scott, Chance the Rapper, Anderson .Paak, SZA en Vince Staples ging het podium op om Mac Miller te eren. Grote afwezige was ex van Mac Miller, Ariane Grande.

De zaal stond niet alleen stil bij de dood van Mac Miller. Zane Lowe vroeg de aanwezigen ook een moment stilte voor de slachtoffers van de aanslag in Pittsburgh, waar afgelopen weekeinde elf mensen werden gedood in een synagoge. Mac Miller kwam oorspronkelijk uit Pittsburgh. De herdenking heet een Celebration of Life, een viering van het leven. Verschillende artiesten eren zijn leven door te zingen gecombineerd met foto's en video's van de overleden rapper. Ook zijn veel foto's uit zijn jeugd te zien. Vooral het einde is emotioneel als alle artiesten elkaar omhelzen op het podium, en veel het niet droog kunnen houden. Ook de tranen rollen over de wangen bij de fans. Kijk de gehele herdenking hieronder.

Erfenis van Mac Miller gaat naar zijn ouders
Lees ook

Erfenis van Mac Miller gaat naar zijn ouders

De 26-jarige rapper, waarvan zijn echte naam Malcolm James McCormick was, werd op 7 september dood aangetroffen in zijn huis na een vermoedelijke overdosis. De officiële doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld. Ariane Grande postte en dag na zijn dood een emotionele foto van haar ex-vriendje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Mac MillerAriana Grande