stap voor stap

Monica Geuze apetrots op zieke Zara-Lizzy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @MonicageuzeMonica Geuze apetrots op zieke Zara-Lizzy
RTL

Het dochtertje van Monica Geuze lag begin oktober een tijdje in het ziekenhuis omdat het kleine meisje niet genoeg dronk. Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met Zara-Lizzy. “Ze maakt me op veel momenten van de dag heel trots", aldus mama Monica.

"Tot nu toe zag het er top uit”

“Het gaat harstikke goed, gelukkig”, vertelt ze enthousiast als RTL Boulevard haar spreekt tijdens de opnames van Boxing Stars. “We zijn inmiddels weer een tijdje thuis en ze pakt het steeds beter op, dus het gaat de goede kant op.”

Met meerdere bezoekjes aan het ziekenhuis stond haar leven de afgelopen weken volledig in het teken van haar oogappeltje. Iets wat ze puur op adrenaline heeft doorstaan. “Je kan ineens zo veel beter relativeren, niets is meer belangrijk. Je kind is gewoon het enige wat er toe doet”, vertelt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moederschap valt Monica Geuze zwaarder dan gedacht
Lees ook

Moederschap valt Monica Geuze zwaarder dan gedacht

Ze moet dan nu ook even flink bijkomen, maar is dolgelukkig dat haar dochtertje het zo goed oppakt. “Soms gaat er een heel flesje zelf in”, laat ze trots weten aan RTL Boulevard. 

Monica vertelde eerder in haar vlog dat haar baby sondevoeding kreeg om toch het nodige binnen te krijgen. "Dat is gewoon zo kut om te zien. Maar aan de andere kant zo'n geruststelling dat je zeker weet dat ze binnenkrijgt wat ze binnen moet krijgen", aldus de bezorgde moeder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor de zekerheid staan er nog wel een paar controles op de planning en moet de kleine uk over drie weken terug naar het ziekenhuis. “Maar tot nu toe zag het er top uit.”

Lees meer over
Monica Geuze