get lucky

Pharrell Williams ontwerpt eerste mannencollectie Chanel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @ellethailandofficialPharrell Williams ontwerpt eerste mannencollectie Chanel
RTL

Pharrell Williams is een groot fan van modehuis Chanel en heeft de eer om als eerste een mannencollectie voor het merk te ontwerpen. Dat werd vorige week bekendgemaakt op de Chanel's Cruise 2018-show in Thailand.

Op onderstaande foto draagt de zanger een gele sweater met ‘Coco’ erop, van Coco Chanel natuurlijk. De sweater is later onthuld als zijn eigen ontwerp, als onderdeel van zijn nieuwe capsulecollectie voor Chanel.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Pharrell Williams woest op Donald Trump
Lees ook

Pharrell Williams woest op Donald Trump

Het is niet de eerste keer dat de zanger samenwerkt met ontwerper Karl Lagerfeld. In 2015 was Pharrell al het gezicht van de handtas ‘Gabrielle Bag’ en ontwierp hij een paar sneakers voor Chanel. Nu hebben de twee wederom de handen ineengeslagen voor een capsulecollectie voor mannen.

Een capsulecollectie is een beperkte collectie van een klein aantal kledingstukken en accessoires, die je goed met elkaar kan combineren. Meestal worden capsulecollecties ontworpen door bekende modeontwerpers, maar in dit geval dus door een bekende zanger. De collectie komt naar alle waarschijnlijkheid eind maart/begin april. Spannend!

Lees meer over
Pharrell WilliamsKarl LagerfeldChanel