guilty

Farrah Abraham bekent schuld voor mishandeling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFarrah Abraham bekent schuld voor mishandeling
RTL

Teen Mom Farrah Abraham heeft vandaag schuld bekend voor het mishandelen van een beveiliger tijdens een vechtpartij in het Beverly Hills Hotel. Nadat zij eerst beweert niemand aan te hebben geraakt, bekent Teen Mom-ster nu toch. En daarvoor krijgt de actrice geen milde straf.

“Ik was een gast in het hotel en heb niemand aangeraakt”

De waarheid komt altijd boven water en zo ook bij Farrah. Op 13 juni 2018 wordt ze gearresteerd, omdat ze het hotel is uitgezet en weer probeert binnen te komen. De beveiliger laat het daar niet bij zitten en houdt haar tegen, waarop Farrah hem met haar onderarm in zijn gezicht slaat en duwt.

Vervolgens wordt ze opgepakt, zit ze een paar uur vast in een cel en klaagt de beveiliger haar aan. Volgens de politie is er ook alcohol in het spel.

Farrah Abraham geeft MTV de schuld van pistool-incident Jenelle
Lees ook

Farrah Abraham geeft MTV de schuld van pistool-incident Jenelle

In eerste instantie ontkent Farrah de beveiliger te hebben mishandeld. “Ik was een gast in het hotel en heb niemand aangeraakt”, zegt ze destijds tegen E! News. Maar vandaag besluit ze toch maar eerlijk te zijn in de rechtszaal.

Als straf krijgt Farrah twee jaar voorwaardelijk. Ook moet ze in totaal vijftig uur aan maatschappelijk werk doen en een cursus volgen voor haar agressieproblemen. Hiervoor heeft ze een jaar de tijd en op deze manier hoopt de rechter dat de ex-pornoster van haar fouten leert.

Lees meer over
Farrah AbrahamTeen Mom