Heftig

Estelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEstelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat
RTL

Estelle Cruijff is afgelopen zaterdag mishandeld en beroofd door een drietal mannen. Dat laat ze weten aan RTL Boulevard.

"Maar je kunt je wel voorstellen dat als zoiets gebeurt je ook een mentale klap krijgt"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

John van den Heuvel bevestigt het bericht aan RTL Boulevard. "Er is een ernstig incident geweest waarbij Estelle beroofd is, en bij die beroving is flink veel geweld gebruikt", vertelt de misdaadverslaggever. John laat weten dat de politie druk bezig is met een onderzoek,  of er ook iets buit gemaakt is wordt nog duidelijk. Ook is het nog onduidelijk of de daders gepakt zijn.

Estelle Cruijff gewond tijdens opnames met Gordon
Lees ook

Estelle Cruijff gewond tijdens opnames met Gordon

Estelle is er zwaar aan toe. "We hebben even contact gehad met Estelle en dan blijkt dat het allemaal heel veel impact op haar gemaakt heeft", aldus John. Vanwege het extreme geweld is er ook sprake van heftige verwondingen. Hoe erg ze eraan toe is, is nog niet bekend. "Maar je kunt je wel voorstellen dat als zoiets gebeurt je ook een mentale klap krijgt. Als je door drie mannen wordt aangevallen en wordt geslagen en geschopt, en dan ook nog beroofd. Dan is dat een ervaring dat je niet in de koude kleren gaat zitten."

Het voorval heeft in Amsterdam plaatsgevonden, waar sprake is van cameratoezicht. Volgens John is de kans dan ook groot dat het voorval op beeld is vastgelegd. 

Estelle laat aan RTL Boulevard weten dat het er heel heftig en bruut aan toe ging. In het kader van het politieonderzoek mag zij verder niks zeggen over dit voorval. De blondine heeft veel pijn en hoopt dat de daders snel gepakt worden.

Lees meer over
Estelle Cruijff