blij ei

Voormalig GTST-soapie Christophe Haddad verloofd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @christophehaddad.officialVoormalig GTST-soapie Christophe Haddad verloofd
RTL

De Belgische acteur Christophe Haddad, bij GTST-fans beter bekend als Nick Sanders, maakt vandaag heel blij nieuws bekend. Hij is verloofd met zijn grote liefde Sanne de Regt.

"Verloofd met de liefde van mijn leven!!!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De 40-jarige acteur straalt van oor tot oor op de foto die hij vandaag op Instagram plaatst. Daarbij schrijft hij heel trots: "Verloofd met de liefde van mijn leven!!!" 

Christophe Haddad laat deur GTST open
Lees ook

Christophe Haddad laat deur GTST open

In het Vlaamse weekblad Dag Allemaal zegt de acteur: “Wij kiezen volledig voor elkaar en dit maakt het nog mooier. En dat willen we graag met iedereen delen." Sanne is voormalig Miss Nederland. "Ik kijk ernaar uit om Christophe officieel mijn man te noemen. Het is raar om hem voor te stellen als mijn vriend", zegt het model. "Ik vind het heel spannend om te trouwen. Het betekent nog een stap dichter bij elkaar, een mooie verdieping van onze relatie.”

Op kerstavond vijf jaar geleden ging Christophe al op één knie voor zijn vriendin en nu maakt hij dus het blijde nieuws bekend. Inmiddels zijn ze al tien jaar samen en zullen ze volgend jaar in het huwelijksbootje stappen.

Lees meer over
Christophe Haddad