hankie pankie Shanghai

Frans Bauer in China voor nieuw tv-programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @mariskabauerFrans Bauer in China voor nieuw tv-programma
RTL

Frans en Mariska Bauer waren de afgelopen weken in China voor de opnames van hun nieuwe tv-programma. Dat laat het stel weten op Instagram.

"Samen hebben we China doorgereisd"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veel weten we er nog niet over, maar op Instagram plaatsen ze allebei foto’s erover. Frans en Mariska schrijven het volgende bij onderstaande foto: “Samen hebben we China doorgereisd, de mooiste plekken bezocht en hele bijzondere mensen ontmoet.”

Nieuwe coupe moet van Frans Bauer weer jonge god maken
Lees ook

Nieuwe coupe moet van Frans Bauer weer jonge god maken

Ook doen de twee een oproepje om hun Facebookpagina in de gaten te houden voor meer updates. “Like de Facebookpagina “Frans Bauer in China” en blijf op de hoogte over al het nieuws rondom ons tv-programma”, schrijft de Nederlandse volkszanger.

Het is niet de eerste keer dat de twee een eigen reisprogramma krijgen. Begin dit jaar reisden ze af naar de Verenigde Staten voor het programma Frans Bauer in Amerika. Voor het eerst zonder kinderen reisden de twee door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ze leerden er meer over de cultuur en stonden stil bij een aantal belangrijke momenten uit de Amerikaanse geschiedenis. En natuurlijk bezochten ze bekende steden en beroemde mensen.

Binnenkort laten Frans en Mariska weten wanneer we kunnen meegenieten van hun prachtige reis.

Lees meer over
Frans BauerMariska Bauer