we wish you a merry christmas

Dit zijn dé kerstfilms van 2018

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix / Snowy Road ProductionsDit zijn dé kerstfilms van 2018
RTL

Oke, we zijn er vroeg bij. Maar voor de mensen waarbij Kerst niet vroeg genoeg kan beginnen, hier de pareltjes die Videoland en Netflix de aankomende feestdagen in de aanbieding hebben.

A Christmas Prince

Als een jonge journaliste naar het sprookjesachtige Aldovia wordt gestuurd voor de primeur van de eeuw, valt ze als een blok voor de knappe prins van het land. En ook Zijne Koninklijke Hoogheid valt als een blok voor de ietwat klunzige charmes van Amber. Een heerlijke feelgoodfilm boordevol romantiek.

De Netflix-titel was vorig jaar dé klapper van het seizoen en komt daarom 30 november met een vervolg: A Christmas Prince: The Royal Wedding. Wij kunnen niet wachten!

Merry Kissmas

Kayla lijkt het perfecte leventje te leiden samen met haar wereldberoemde verloofde. Maar als ze onverwacht een magische kus krijgt van een vreemdeling staat haar luxe leventje compleet op z'n kop en is ze nergens meer zeker van... Je vindt de romantische film op Netflix.

Christmas Inheritage

Voordat it-girl Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen moet ze eerst van hem wat levenservaring opdoen. Daarom gaat ze terug naar haar roots, en daar staat haar een onverwachte verrassing vol liefde te wachten. Heerlijk voor een romantisch avondje en te zien op Netflix.

Ho, ho, ho! Deze kerstfilm ligt klaar onder de boom
Lees ook

Ho, ho, ho! Deze kerstfilm ligt klaar onder de boom

Christmas Mix

De brutale radiomaker Pepper uit het zonnige Los Angeles wordt onverwacht naar een radiostation in een klein stadje in Colorado gestuurd. Daar moet hij tegen zijn zin gaan samenwerken met Sandra, die een radioshow maakt vol met liefdesadviezen. Het kersverse duo kan elkaar niet uitstaan, iets waar de luisteraars van smullen. 

Gaandeweg groeien de twee naar elkaar toe, maar als het oude leven van Pepper roept, moet hij kiezen tussen de liefde en zijn carrière. Waar hij voor kiest zie je nu op Videoland.

The Holiday Kalender

The Vampire Diaries-actrice Kat Graham is weer aan het acteren geslagen en is terug met een gloednieuwe Netflix-hit genaamd The Holiday Calander. Het verhaal gaat over een getalenteerde fotograaf, Abby, met een uitzichtloze baan. Als ze van haar grootvader een magische adventkalender krijgt helpt die haar op weg naar liefde en geluk.

Coming Home for Christmas

Als Lizzie wordt benaderd door de rijke Robert Marley om een enorm landhuis in te richten voor het kerstgala van diens familie hoeft ze niet twee keer na te denken. Ze pakt de geweldige kans met twee handen aan en gaat aan de slag. Maar dan raakt ze gaandeweg steeds meer betrokken bij de familie en lijkt er iets moois op te bloeien tussen Lizzie en Robert... Zin in een beetje romantiek? Check dan nu de film op Videoland.

Lees meer over
NetflixVideoland