the rest is still unwritten

Er staat een nieuwe serie à la The Hills op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixEr staat een nieuwe serie à la The Hills op Netflix
RTL

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe Netflix-verslaving om dit weekend je tanden in te zetten? Dan hebben wij precies de serie voor jou: Westide! De muzikale show wordt nu al in een adem genoemd met grote namen zoals Glee en The Hills. En het beste is dat de reeks in één keer te bingen is, yes!

Negen aanstormende talenten krijgen in de gloednieuwe Netflix-hit vijf weken lang de tijd om de show van hun leven neer te zetten. Voor veel van de gepassioneerde muzikanten is het alles of niets. Ze zien deze kans dan ook als laatste redmiddel voor een eventuele grote doorbraak. Maar hoewel iedereen knetterhard zijn best doet om het beste uit zichzelf te halen, blijkt dat niet iedereen bestand is tegen de druk die bij het artiestenbestaan hoort.

Seizoen 2 van The Sinner staat eindelijk op Netflix
Lees ook

Seizoen 2 van The Sinner staat eindelijk op Netflix

Netflix beschrijft de reeks zelf als 'unscripted', maar dan met dezelfde invalshoek als de populaire realityshow The Hills. Dat wordt dus gegarandeerd drama, tranen en ruzie. Heerlijk!

Benieuwd geworden naar de serie? Op Netflix staan nu acht afleveringen van allemaal ongeveer een uur om te bingen. En wat extra leuk is, is dat zowel op YouTube als Spotify de nummers uit de afleveringen te luisteren zijn. Leuk!

Lees meer over
Netflix