it's time

Laatste loodjes voor puffende Bibi Breijman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanLaatste loodjes voor puffende Bibi Breijman
RTL

De ooievaar kan elk moment landen bij Bibi en haar liefje Waylon. De aanstaande mama heeft dan ook al een prachtig bol buikje die ze maar wat graag showt op social media. Al krijgt ze het wel steeds zwaarder laat ze weten op Instagram.

 "Nu al het gevoel dat ik fijne feestdagen heb gehad"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Droom Bibi Breijman voorspelt geslacht
Lees ook

Droom Bibi Breijman voorspelt geslacht

Hoewel de laatste loodjes altijd het zwaarst zijn is Bibi haar gevoel voor humor nog niet verloren. "Nu al het gevoel dat ik fijne feestdagen heb gehad", plaatst de mommy to be als grapje onder een aantal kiekjes van zichzelf.

Bibi is aan het eind van haar Latijn en kan elk moment bevallen. Al is het maar de vraag of Waylon daarbij aanwezig kan zijn. De voormalig Oh Oh Cherso-ster is namelijk eind november uitgerekend, en dan is de rocker net druk bezig met zijn eigen concertreeks: Waylon Live in Concert - Top 1000 allertijden.

Wanneer het wondertje ook ter wereld komt, een naam hebben de ouders al. Ze hebben zelfs al twee namen! “Ik heb zoiets van als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt", zegt Bibi hierover aan tijdschrift Viva.

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylon