geen kleine jongen meer

Prachtig: Waylon zingt Kleine Jongen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The voice of HollandPrachtig: Waylon zingt Kleine Jongen
RTL

Dat Waylon niet alleen in het Engels goed klinkt, maar ook in het Nederlands bewijst de zanger tijdens de opnames van The voice of Holland. Als zijn maatje Ali B hem uitdaagt om iets te zingen weet de Outlaw In 'Em-zanger iedereen te verbazen door de klassieker Kleine Jongen van André Hazes te kiezen.

Hoewel Waylon normaal gesproken in het Engels zingt, kan hij ook een lekker moppie in het Nederlands zingen. Hij gaat de uitdaging van Ali dan ook graag aan. "Ik heb zeker wel eens Nederlands gezongen" praat hij zichzelf moed in terwijl hij het podium op loopt.

De zanger is opgegroeid met country music, maar zijn moeder was ook groot fan van Nederlandstalige nummers. "Ik zou je zo graag even in het Nederlands willen horen", geeft coach Ali hem nog een duwtje in de goede richting.

Waylon in tranen in The voice of Holland
Lees ook

Waylon in tranen in The voice of Holland

En Waylon kiest niet zomaar een nummer, maar gaat voor Kleine Jongen van niemand minder dan legende André Hazes. En wauw, wat klinkt dat goed zeg! 

Ook Wendy is onder de indruk van de normaal zo rauwe zanger, maar daar blijft het niet bij. Als hij klaar is krijgt hij ook een staande ovatie van het publiek. Wat heeft hij dat geweldig gezongen!

Bekijk het optreden van Waylon hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
WaylonThe Voice Of Holland