Size zero

Wow! Dit is de nieuwe kledingmaat van Patty Brard

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
© Instagram @pattybrardWow! Dit is de nieuwe kledingmaat van Patty Brard
RTL

Dat Patty Brard het afgelopen jaar veel is afgevallen, is absoluut geen verrassing meer. Toch doet de diva nu wel een opvallende onthulling in haar column in weekblad Weekend. Ze draagt tegenwoordig jurkjes van heel wat maatjes minder. Knap hoor Pat!

"Ik zag er prachtig uit, al zeg ik het zelf"

Patty vertelt in Weekend over de avond dat zij te zien was in De Wereld Draait Door. Ze voelde zichzelf fantastisch. "Ik zag er prachtig uit, al zeg ik het zelf." Haar haar zat in de krul, ze had chique, maar toch stoere laarzen aan en ze droeg een zwart jurkje. De maat? 36! Wauw!

Patty Brard voelt zich positiever mens na verlies van 31 kilo
Lees ook

Patty Brard voelt zich positiever mens na verlies van 31 kilo

Ooglidcorrectie

Toch schrok de diva zich een hoedje toen ze de uitzending nog eens terugkeek op televisie. "Ik zag op tv niet dat ik een Chinese mevrouw met spleetogen was, ik zag een slanke Indonesische vrouw met rolgordijnen voor haar ogen!" Diezelfde avond ging ze nog langs de kliniek voor een beetje botox onder haar ogen, maar de arts stelde voor haar ogen te liften. Door het afvallen was Patty ook het vet onder haar ogen kwijtgeraakt. Een ooglidcorrectie was onvermijdelijk.

Op maandag 5 november ging ze onder het mes en dat terwijl haar agenda supervol zat. De zondag erna moest ze zelfs alweer ergens draaien, maar gelukkig waren haar zwellingen minimaal. "Nou het scheelt dat ik al bijna een jaar niet meer drink, want dan word je niet zo blauw."

Patty ziet er inmiddels weer stralend uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Patty Brard