back to the 90's

Dé modetrends die de Spice Girls hebben bedacht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDé modetrends die de Spice Girls hebben bedacht
RTL

De reünie van de Spice Girls komt er eindelijk aan en de fans zijn hysterisch. En ook al zijn de dames echt van 'vroegah', ze waren wel degelijk trendsetters. De opvallende pakjes die de meiden toen droegen, zijn nu namelijk weer helemaal hip.

Dierenprintjes zijn anno 2018 weer helemaal in. Denk maar aan slangen, panter, tijger of zebra. Mel B kan dit kittige pakje dus wel weer uit de kast trekken voor haar grote comeback.

© Getty Images

Als de 43-jarige Spice Girl het misschien toch iets te bloot vindt, kan ze er altijd nog dit jasje bij aantrekken. Luipaard en tijger zijn printjes die nooit gaan vervelen.

© Getty Images

Wanneer je je met een panterprintje toch iets te veel Nel Veerkamp voelt, kun je ook nog voor een andere tijdloze stijl gaan. Streepjes! Ginger Spice doet het even voor.

© Getty Images

Een andere trend uit de 90's die nu weer een comeback maakt, is het dragen van (nep)bont. De Spice Girls werden natuurlijk ook vaak in een bontjas gespot, zo droeg Geri dit blauwe exemplaar

© Getty Images

Emma ging voor een wat meer gewaagde look. Baby Spice droeg natuurlijk Baby Blue.

© Getty Images

Emma is wel vaker een trendsetter. Zo droeg zij ooit een complete outfit van denimstof, iets waar je nu ook zeker mee wegkomt.

© Getty Images

Victoria Beckham had met haar strakke en vooral korte jurkjes een compleet eigen stijl. Ook zij heeft nog wel een paar jurkjes in haar kast hangen die je zo in de winkel zou kunnen vinden. Wat dacht je van dit zilveren exemplaar? De bijpassende ketting maakt de look helemaal af.

© Getty Images

Mel C had als Sporty Spice natuurlijk weer een compleet andere stijl. En laat ook die nu weer helemaal hip zijn. In de zomer zagen we niet anders dan fietsbroekjes, crop tops en joggingbroeken. Wát een trendsetter die Sporty Spice!

© Getty Images

Zo'n hippe 90's look maak je natuurijk af met een kekke accessoire. Emma draagt hier een naamketting met haar Spice-naam Baby. Ook in 2018 maak je helemaal de blits met zo'n hanger om je nek.

© Getty Images
Lees meer over
Spice Girls