ik ms je

Fred van Leer aangeslagen door ziekte vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal RUMAGTVFred van Leer aangeslagen door ziekte vader
RTL

De normaal zo vrolijke Fred van Leer heeft het moeilijk tijdens een potje RUMAG Roulette. Als het tijdens het interview over zijn vader gaat breekt de stylist compleet.

"Als ik hem dan zie zitten in die rolstoel dan ga je echt stuk”

Ondanks dat de excentrieke modeliefhebber een sterke band heeft met zijn familie, loopt hij de deur bij zijn ouders niet plat. “Ik kom veel te weinig bij mijn ouders”, vertelt hij op het YouTube-kanaal van RUMAG TV.

De reden van zijn afwezigheid heeft deels te maken met zijn uitpuilende agenda. Maar daarnaast vindt hij het ook ontzettend moeilijk zijn ouders te bezoeken, omdat zijn vader lijdt aan de heftige ziekte MS. “Het is echt een vreselijke en slopende ziekte”, vertelt hij geëmotioneerd aan Imgar Felicia, die het interview met hem afneemt.

Fred van Leer voelt zich helemaal thuis als boze stiefmoeder
Lees ook

Fred van Leer voelt zich helemaal thuis als boze stiefmoeder

Maar ook voor zijn moeder is de ziekte ontzettend zwaar legt hij uit. “Dan denk ik bij mezelf ik moet echt vaker naar mijn ouders, en als ik hem dan zie zitten in die rolstoel dan ga je echt stuk”, aldus een aangeslagen Fred. 

Toch mist zijn vader geen moment van carrière en houdt hij als een trotse vader alles precies bij. Al zijn sommige dingen door de rotziekte wel niet meer haalbaar, zoals de première van zijn voorstelling afgelopen maand.

Bekijk de complete video met Fred hieronder:

Lees meer over
Fred van Leer