cuteness overload

Mega schattig: Zara-Lizzy krijgt haar eerste hapjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMega schattig: Zara-Lizzy krijgt haar eerste hapjes
RTL

De kleine Zara-Lizzy groeit als kool en het bewijs daarvan zien we in de vlogs van Monica Geuze. De trotse mama legt uiteraard alles vast op camera dus vandaag kunnen we meegenieten van de eerste hapjes van de kleine meid.

"Toen moest ze hoesten en kwam alles er weer driedubbel uit"

Zara-Lizzy ligt vol spanning op haar eerste hapje te wachten, mét natuurlijk een Burberry-slabbetje. "Ze kijkt nu al moeilijk", merkt papa Lars Veldwijk op. Maar niet alleen de kleine meid is zenuwachtig, ook haar moeder houdt het niet meer van de spanning.

Zo schattig! Zara-Lizzy heeft haar eerste fotoshoot
Lees ook

Zo schattig! Zara-Lizzy heeft haar eerste fotoshoot

De vier maanden oude Zara-Lizzy moet helemaal niks hebben van die lepel in haar mond. Bleh! Haar gezicht spreekt boekdelen. Mama probeert het nog een keer, maar de kleine meid vindt het maar niks.

Monica vertelt in haar vlog dat Zara-Lizzy uiteindelijk best veel van het fruithapje heeft opgegeten. "Ik was helemaal trots en blij. Toen moest ze hoesten en kwam alles er weer driedubbel uit."

Vorige maand werd Zara-Lizzy opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze slecht dronk. Na een paar dagen opgenomen te zijn geweest, mocht de kleine spruit gelukkig weer naar huis. Monica vertelt dat het drinkgedrag van Zara-Lizzy nog steeds moeilijk te voorspellen is. Nadat ze haar fruithapje weer had uitgespuugd, dronk ze een heel flesje leeg. "Dat gebeurt echt nooit. Vanmiddag op de opvang had ze ook al een heel flesje op."

Je ziet het in de vlog vanaf 9:14.

Lees meer over
Monica Geuze